OCHRANNÝ PROSTŘEDEK NA POKOŽKU, 115 g

DERMA PROTECTIVE PLUS

DPP® je ochranný prostředek s obsahem 1% dimethiconu, který vytváří fyzickou bariéru pro zadržení vlhkosti, ochranu pokožky před poškozením a obnovu hydratace. Dimethicone je silikonový polymer, který se často používá jako ochranný prostředek v kosmetických výrobcích. Po petrolátu je dimethicone druhou nejčastější hydratační složkou v kosmetice, která pomáhá zlepšit stav pokožky – zvyšuje její jemnost a pružnost.
DERMA PROTECTIVE PLUS

Aplikace přípravku

01

Očistěte a osušte

Před aplikací důkladně očistěte a osušte postižené místo.

02

Samotná aplikace

Naneste tenkou vrstvu rovnoměrně na poškozenou pokožku, nebo v případě vlhčí či silněji poškozené pokožky naneste větší vrstvu. Krém jemně naneste na postiženou oblast, nedřete.

03

Přiměřenost

Aplikujte po každé příhodě inkontinence a také v případě, že na pokožce není viditelný lesk.

DERMA PROTECTIVE PLUS

Detailní popis produktu

Derma Protective Plus působí rychle a pomáhá při poškození pokožky způsobeném vlhkostí nebo inkontinencí. Existuje rozsáhlá literární dokumentace dokazující, že ochranné bariéry na bázi dimethiconu jsou účinnou možností léčby pro péči o neporušenou i poškozenou pokožku (nejvrchnější vrstvu epidermis), především spojenou s běžnými, závažnými nebo chronickými průjmy či inkontinencí. Southgate a Bradbury ve svých studiích uvedli, že ochranné bariéry na bázi dimethiconu mají oproti podobným produktům obsahujícím petrolát a oxid zinečnatý výhody. Tvrdí, že ochranné prostředky na bázi dimethiconu jsou po aplikaci průhledné a neokluzivní, což znamená, že neovlivňují absorpci podložek ani nezhoršují maceraci (na rozdíl od petrolátu a oxidu zinečnatého, které mohou vést k „zvyšování hydratace již přehydratované pokožky“ a jsou neprůhledné, což brání efektivnímu posouzení postižené oblasti).

další informace

Technické informace

Obsah tuby: 115 g

Balení: 50 kusů v kartonu (40 kartonů na paletě)

DERMA PROTECTIVE PLUS

Klinická zpětná vazba

Při používání Derma Protective Plus po perineorafii jsem pocítila úlevu a nedošlo k žádnému dalšímu tření v oblasti.

 

Mohu chodit na krátké procházky, aniž bych si způsobila další trauma nebo zhoršení mého problému. Bolest se mi snížila, protože už nepociťuji žádné tření.

–Sara-Jane, zdravotní sestra z Kentu (Anglie)

V současné době ho používáme u několika pacientů, zatím jsme spokojeni a cítíme, že je velmi srovnatelný se svým „hlavním konkurentem“.

–Lisa, specialistka na péči o rány z Norfolku (Anglie)